Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Innesperrede gruvearbeidere i Ukraina ute etter kort tid

500 var innesperret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nesten 500 arbeidere ble mandag innesperret i en gruve i et par timer da et rakettangrep forårsaket strømbrudd i et kraftverk i Donetsk i Øst-Ukraina.

Hendelsen fant sted i kullgruva Zasjadko i det separatistkontrollerte fylket Donetsk, ifølge myndighetene i Kiev.

- Alle gruvearbeiderne er blitt berget. De har det bra, sier Mikhail Volynets i den lokale gruvearbeiderforeningen til nyhetsbyrået AFP mandag ettermiddag.

I OMRÅDET: I samme område har det pågått harde kamper den siste tida. Nå skal nesten 500 gruvearbeidere være innesperret. Bildet er tatt av gruvearbeidere idet de gikk av skiftet sitt en sommerdag i 2014. Donetsk er en del av byen Donbass' gruve- og industriområde. AFP PHOTO/ VIKTOR DRACHEV
I OMRÅDET: I samme område har det pågått harde kamper den siste tida. Nå skal nesten 500 gruvearbeidere være innesperret. Bildet er tatt av gruvearbeidere idet de gikk av skiftet sitt en sommerdag i 2014. Donetsk er en del av byen Donbass' gruve- og industriområde. AFP PHOTO/ VIKTOR DRACHEV Vis mer

En lignende hendelse skjedde 11. januar. Da ble 300 arbeidere sittende fast i gruva.

(NTB)

I DETTE OMRÅDET: Anlegget ligger øst i Ukraina - i området der de harde kampene pågår. Skjermdump: Google Maps 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media