Inngikk avtale med barnevakten

Abbie Gibson lover å holde tett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): David (29) og Victoria (31) Beckham har inngått en rettslig avtale med sin tidligere barnepike Abigail «Abbie» Gibson (27).

Ekteparet avstår fra rettsforfølgelse av uttalelsene hennes, mot at hun lover å ikke avsløre flere hemmeligheter, melder Sky News.

I tillegg har Gibson lovet å fryse honoraret på 125 000 pund fra tabloidavisa News of the World for sine avsløringer forrige helg, inntil ekteparets søksmål mot avisa er behandlet i retten.

Den gjensidige avtalen kom i stand etter at saken ble brakt inn for britisk høyesterett i dag. Beckham-paret har truet med å saksøke 27-åringen etter at hun satte sine tidligere arbeidsgivere i et svært dårlig lys over seks sider i supertabloiden.

Gibson hevdet ekteskapet hang i en tynn tråd og at en notorisk utro David flere ganger skjelte ut kona og truet med skilsmisse.

- Trist

Abigail Gibson ble ansatt som barnevakt for Beckham-parets sønner i oktober 2003. Arbeidsforholdet opphørte i begynnelsen av denne måneden. Gibson skal ha fått sparken av Victoria og truet deretter ekteparet med rettssak.

Ifølge ekteparet Beckhams advokat har Gibson fire ganger undertegnet en kontrakt om å holde tett om privatlivet deres. Nå har de trolig sikret seg at løftet vil bli holdt i framtida.

- Det er en trist, men nødvendig beslutning vi har tatt. Ved å ta denne beslutningen håper vi å kunne beskytte privatlivet for familien vår i framtida, sto det i en pressemelding fra ekteparets talskvinne Jo Milloy.

KOMPROMISS: David og Victoria Beckham avstår fra søksmål mot at eks-barnevakten holder tett.