Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Innhentet av fortida

Noen måtte spa opp gamle skandaler rundt Arnold. Ingredienser som gruppesex og dop viser at muskelbunten ikke spyttet i glasset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er de utrettelige sjelene ved nettstedet The Smoking Gun som har trålet antikvariater for å finne et intervju Arnold ga til mannebladet Oui.

I august-utgaven av bladet fra 1977 får Arnold snakke fritt om bodybuilder-miljøet, sex-vanene, og ikke minst dopbruken. Intervjuet ble titlet «Arnold Schwarzenegger on the Sex Secrets of Bodybuilders».

Gruppesex

På denne tiden hadde Arnold allerede vunnet den prestisjetunge tittelen Mr. Olympia fem ganger. Han veide 120 kilo, uten å ha et gram fett på kroppen, og overarmene hadde en omkrets på 55 centimeter. Arnold så bra ut og hadde tilgang på både damer og menn.

- Menn bør ikke føle seg som homofile bare fordi de ønsker å ha en kropp som ser bra ut, sa Schwarzenegger, og mente at homser og bodybuildere egentlig kjempet samme sak. Begge gruppene ble utsatt for stigmatisering.

For Arnold ville ikke ha på seg at han var homo. Derfor fortalte han gladelig om episodene ved Gold's treningsstudio i California hvor alle guttene deltok i gruppesex. Skjønt, ikke riktig alle. Bare de som ikke trodde at penisen var for liten.

Kroppsbyggeren fortalte uten omsvøp at noen ikke kunne prestere med tilskuere, og mente det skyldtes at de var misfornøyd med egne kroppsmål nedentil.

Schwarzenegger var heller ikke enig i at sex før konkurranser var en ulempe for prestasjonene. I en av Mr. Olympia-konkurransene kunne han avsløre at arrangøren stilte med jenter bak scenen som hjalp deltakerne kvitte seg med stresset.

- Vi hadde jenter bak scenen som ga oss sugejobber. Så gikk alle sammen ut, og jeg vant konkurransen. Det plaget meg ikke i det hele tatt. Faktisk følte jeg meg som King Kong, fortalte han.

Ikke harde stoffer

Arnold jobber nå svært aktivt for å vinne nyvalget som guvernør i California. Det er tvilsomt om de gamle uttalelsene gavner den nyslåtte politikeren. En ting er sex-avsløringene. En annen ting er Arnolds liberale omgang med dop.

På spørsmål om han brukte dop, svarte Schwarzenegger:

- Ja, marihuana og hasj. Ingen harde stoffer. Men poenget er at jeg gjør det jeg har lyst til. Jeg er ikke noen helsefrik.

Intervjuet ble trykket over fem sider i bladet. Arnold hadde akkurat vært en slags talsmann for bodybuilder-miljøet i dokumentaren «Pumping Iron» og begynte å bli et svært kjent ansikt.

Han snakker om sin fars fortid som nazist, og sine år som ung mann i München.

- Jeg var en uskyldig gutt fra landsbygda. Men jeg ble raskt voksen i München, sa han.

Intervjuet er spekket med gullkorn, uten at de kommer til å hjelpe ham spesielt i valgkampen. Selv om han avslører et det ikke er noe i veien med innsatsen når han går inn for noe.

- Å ha jenter rundt seg er noe av det som bryter opp den intense treningen. Det gir deg en lettelse, og etterpå kan du begynne med det seriøse arbeidet igjen.

OMSVERMET: Den seksdoble vinneren av Mr. Olympia var svært populær blant damene. Og Arnold lot seg ikke be to ganger.
GLAMOUR: Schwarzenegger er en av Hollywoods absolutt største stjerner. Det håper han at skal hjelpe ham ned i guvernør-stolen i California, men fortiden spøker i bakgrunnen.