Innlagt for akutt avrusning

-Mikael Persbrandt er kjørt i bånn, sier skuespillerkollega.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fyllekulene tok ikke slutt, og nå er den svenske stjerneskuespilleren Mikael Persbrandt (42) innlagt for behandling av akutt alkoholforgiftning og for avrusning ved Alfagruppens klinikk utenfor Uppsala.

-Han er kjørt i bånn, det fantes ingen alternativer, sier en skuespillerkollega til Expressen.se i dag.

-Turbulensen rundt Mickes nye forhold til Sanna Lundell og deres felles barn som hun venter, har gått usedvanlig hardt inn på han, sier en annen kilde i skuespillerens nære omgangskrets.

Nedturen startet den dagen det ble kjent at Persbrandt skulle ha barn med datteren til Sveriges nasjonaltrubadur Ulf Lundell. Det visste ikke Persbrandts daværende samboer Marie Bonnevie heller, før hun leste om det i avisene. Situasjonen ble ikke lettere av at Persbrandt og hans norske skuespillersamboer sto sammen på scenen i Dramatens suksessversjon av \'Frøken Julie\'

De siste ukene har Mikael Persbrandt gått på fylla på Stockholms innesteder.

Den sist kjente bataljen var på Kvarnen på Søder der Søder ble kastet ut og pådro seg stor ståhei. Han har mistet retten til å kjøre bil etter å ha blitt stoppet for fyllekjøring flere ganger.

Arbeidsgiverne har oppfordret Persbrandt til å søke behandling for sitt rusproblem. Nå var det ingen vei utenon om.

Stopp for Beck

Resten av \'Frøken Julie\'-forestillingene er avlyst, Persbrandt er sykmeldt, og han har fått permisjon fra Dramaten fra mars 2006 til juni 2077.

Persbrandt er en av Nordens meste populære film- og tv-skuespillere. Kollapsen har ført til utsettelse av innspillingen av åtte nye episoder i serien om politimannen Beck, som har gått sin seiersgang på tv blant annet i Sverige, Danmark og Norge. I \'Beck\' har Persbrandt en av hovedrollne som Becks assistent Gunvald Larsson.