- Innpåsliten sjef

Kari Anne Eikenes (20) er en av mange unge kvinner som har opplevd sexpress på jobben. - Jeg hadde en sjef som var altfor nærgående, sier hun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Han var ganske hard på flaska, og når han var full var det ekkelt å være på jobben fordi han var så innpåsliten. Jeg likte dårlig å være alene med ham, sier hun.

Kari Anne har i flere perioder jobbet som servitør. Hennes venninne, Charlotte Frogner (20), er heldigere. Hun har aldri opplevd klåfingra sjefer.

- Men jeg har ikke vanskelig for å tro at det er en dramatisk økning på den fronten, sier hun.

Begge jentene tror det har sammenheng med at kjønnsrollene har forandret seg drastisk de siste åra.

- Jeg tror det har å gjøre med at kvinner er mer frigjorte enn før. Når kvinnen uttrykker selvstendighet i både klesveien og oppførselen, tar gjerne mannlige kolleger dette som et tegn på at kvinnen er lett på tråden, sier de.

Jentene er enige om at det sikkert skjuler seg store mørketall på dette området. Det kan være vanskelig å skille mellom sexpress og vennskapelig kontakt, og det er flaut å sette ned foten hvis man har tatt fullstendig feil.

- Da kan det være lett å tie med problemene, tror de.

<B>SEXPRESS:</B> Klåfingra sjefer er lite populære, skal vi tro Kari Anne Eikenes (20) og Charlotte Frogner (20). Kari Anne har hatt en sjef som ble fysisk nærgående når han hadde sjansen. - Det var ekkelt å være alene med ham.