Innringer: - Jeg vet hvor Madeleine er

Verdiløst spor for politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Madeleines McCanns foreldre ble i går informert om at en uidentifisert mann ønsket å snakke direkte med dem. Mannen hevder å vite hvor deres fire år gamle datter er. Det melder Sky News.

Innringeren ga så detaljerte opplysninger at Kate og Gerry McCann har satt Europa-turneen på vent slik at de er klare dersom noe skulle skje.

Foreldrene fikk meldingen om innringeren i går da de var i Tyskland, melder Sky News.

Senere viste det seg at informasjonen var verdiløs i jakten på den lille jenta.

Ifølge spansk politi var det en mann som ønsket å snakke direkte med Kate og Gerry. Samtalen ble sporet tilbake til en mobiltelefon med kontantkort i. Det var ikke mulig å identifisere hvilket land samtalen kom fra.

Ved 15-tiden i går, mens ekteparet var på Tempelhof flyplass i Berlin, på vei til Nederland, ble det en endring i planene. De to fikk vite at innringeren muligens ville ta kontakt igjen, så de reiste til den britiske ambassaden.

Klokken 18 fikk journalistene som reiste sammen med Madeleines foreldre beskjed av flybesetningen om at det kunne bli en endring i reiseplanen.

De trodde at flyet skulle reise til East Midlands Airport slik at foreldrene kom tilbake til Storbritannia for å snakke med sine rådgivere om samtalen.

De fikk ikke kontakt med innringeren og bestemte seg for å reise til Amsterdam som planlagt.

En kilde i det britiske politiet sier til Sky News at forsøkene på å gjenetablere kontakt med innringeren fortsetter.

Det er nå 35 dager siden fire år gamle Madeleine McCann ble bortført mens hun sov i familiens ferielelighet i den portugisiske feriebyen Praia da Luz på Algarve-kysten.

Innringer: - Jeg vet hvor Madeleine er

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer