Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Innrøm og få 500 000

Sveriges frittalende programleder Robert Aschberg er lei av Palme-mysteriet. Nå tilbyr han Christer Petterson en halv million kroner hvis den tidligere drapssiktede innrømmer - på direkten hos Aschberg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det ville vært deilig å få en slutt på denne historien, sier Robert Aschberg. Han sikter til en av de største drapsgåtene i Norden, drapet på Olof Palme i Stockholm i 1986. I går diskuterte Christer Petterson en eventuell «handel» med den kontroversielle svenske programlederen på TV3. Expressen skriver at Ascberg vil betale Petterson 500 000 kroner for at Petterson innrømmer at han drepte Olof Palme. Christer Petterson er tidligere dømt, og frikjent for Palme-drapet.

«Generøst tilbud»

Det var under et møte mellom Petterson og tv-mannen Gert Fylking for et par uker siden at diskusjonen om «en halv tilståelse» oppstod. Petterson hevder at han fikk et generøst tilbud, som gikk ut på at han delvis skulle innrømme mordet på Palme. For det skulle Ascbergs produksjonsselskap Strix betale en halv million kroner.

- Det stemmer at vi møttes, men det var Christer Petterson som foreslo en handel, sier Gert Fylking, som sier at det aldri var aktuelt å gjennomføre den spesielle hestehandelen.

Beredt på å punge ut

Men hvis Christer Petterson endelig er beredt å tilstå skal det visstnok ikke stå på penger.

- Kom med noe riktig bra, så skal jeg skaffe penger, men da må det være bedre enn dette sier Aschberg med hensvisning til Petterson.

Ifølge sin advokat er Petterson interessert i pengene, men er ikke så villig til å selge sjela si.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media