Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Innrømmer å ha drept 39 personer i løpet av ni måneder

Antatt seriemorder (26) arrestert i Brasil.

TILSTO: Tiago Henrique Gomes da Rocha (26) har tilstått at han har drept 39 personer i byen Goiania i Brasil. Foto: EPA/WILDES BARBOSA / JORNAL O POPULAR / HANDOUT
TILSTO: Tiago Henrique Gomes da Rocha (26) har tilstått at han har drept 39 personer i byen Goiania i Brasil. Foto: EPA/WILDES BARBOSA / JORNAL O POPULAR / HANDOUT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): Tiago Henrique Gomes da Rocha har tilstått at han har drept minst 39 mennesker i Goiania i Brasil. I forrige uke ble han pågrepet etter en storstilt politijakt.

Drapene på kvinner, hjemløse og transvestitter skal ha pågått over en periode på ni måneder.

- Seksuelt misbrukt - Jeg hadde en vanlig barndom til jeg var 11. Da ble jeg seksuelt misbrukt av en nabo. Etter det følte jeg ingenting. Jeg følte bare at raseriet vokste i meg fra det øyeblikket. Jeg begynte å drikke mye også. Da jeg var 22 klarte jeg ikke å holde meg lengre. Jeg måtte gjøre det, sier da Rocha til den britiske avisa The Sun.

Angivelig skal han ha drept alle ofrene ved å skyte dem mens han kjørte forbi dem på motorsykkel. Blant de drept er en 14 år gammel jente, som ble skutt på en bussholdeplass i februar.

Politiet skal ha kommet på sporet av da Rocha da han ble siktet for å stjele et nummerskilt fra en motorsykkel utenfor et supermarked i Goiania.

I hjemmet, som han deler med mora, skal politiet ha funnet en revolver og flere motorsykkelskilt.

Spurte om drap Da Rocha sitter nå på en enmannscelle.
- Han har spurt fangevokterne om han må svare for det rettslig om han skulle drepe en av de andre innsatte, sier politisjef Eduardo Prado til den brasilianske nettsiden Globo G1, ifølge Daily Mail.

Ifølge Prado skal da Rocha også ha benyttet tida på cella til å lese 40 magasiner i raskt tempo bakfra. Politiet forteller også at han oppfører seg irrasjonelt og snakker usammenhengende, og at de frykter at han skal forsøke å ta sitt eget liv.

- Vi er opptatt av å observere ham konstant inne på cella, sier politisjefen.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media