Innrømmer å ha drept ekskjæresten Lisa Fauchald

Men siktet (28) nekter straffskyld.

NEKTER STRAFFSKYLD: Den siktede 28-åringen erkjenner at han tok livet av ekskjærsten Lise Fauchald på Skedsmokorset, men han nekter straffskyld etter siktelsen om forsettlig drap.
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
NEKTER STRAFFSKYLD: Den siktede 28-åringen erkjenner at han tok livet av ekskjærsten Lise Fauchald på Skedsmokorset, men han nekter straffskyld etter siktelsen om forsettlig drap. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

28-åringen som er siktet for drapet på ekskjæresten på Skedsmokorset for to uker siden, innrømmer drapet. Han erkjenner imidlertid ikke straffskyld.

Fram til nylig har 28-åringen forklart at han ikke husket noe av hendelsen, men nå har han begynt å huske det som har skjedd, skriver Romerikes Blads nettutgave.

- Han erkjenner å ha forårsaket døden og å ha vært på stedet, sier politiadvokat Kåre Kalvå i Romerike politidistrikt.

29-årige Lisa Fauchald ble fredag 3. desember funnet drept med flere knivstikk i en leilighet på Skedsmokorset på Romerike. Kort tid etter ble den 28-årige ekskjæresten pågrepet da han meldte seg for politiet på Lørenskog lensmannskontor. Han er siktet for forsettlig drap.

På grunn av sin psykiske tilstand nekter mannen straffskyld etter siktelsen, opplyser forsvareren hans, advokat Gunhild Lærum.
(NTB)