Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Innrømmer å ha skutt Miguel etter at han viste fingeren

- Jeg skulle bare statuere et eksempel.

DREPTE: David Garcia skjøt og drepte Miguel Baray etter en krangel i trafikken. Video: CNN. Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer... Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hendelsen skjedde etter at tobarnsfaren Miguel Baray (28) angivelig skal ha blitt stående for lenge ved et stoppskilt like ved huset der han bodde i amerikanske byen Denver, Colorado.

Skjøt ham i brystet

David Garcia (28) satt i bilen bak ham, og har forklart til politiet at han tutet etter å ha ventet fem til sju sekunder på at han skulle kjøre videre. Da fikk han fingeren tilbake fra Baray. Garcia har videre forklart at han kjørte opp side om side med den andre bilen og skjøt Baray med en grovkalibret pistol.

GIFT: Miguel Baray og kona Adriana på bryllupsdagen. Foto: Privat. 
GIFT: Miguel Baray og kona Adriana på bryllupsdagen. Foto: Privat.  Vis mer

- Det er sjokkerende at dette kan være det som får noen til å drepe et menneske. Jeg forstår ikke hvordan det kan skje så plutselig, så raskt og med en slik begrunnelse, sier en venn og nabo av Baray til CNN.

Skulle statuere et eksempel

I sin forklaring hevder han at han bare ville statuere et eksempel, og at han trodde kula ville gå over taket på bilen. Han påstår at han ikke siktet på offeret.

Miguel Baray ble truffet i brystet av kulen til det grovkalibrede våpenet, og ble erklært død på sykehuset seinere samme dag.

FAMILIEFAR: Miguel Baray sammen med kona og sine barn. Foto: Privat.
FAMILIEFAR: Miguel Baray sammen med kona og sine barn. Foto: Privat. Vis mer

Politiet pågrep Garcia etter å ha sett overvåkningsbilder fra åstedet. Mannen kjørte en stjålet bil og var etterlyst for flere voldelige angrep og et grovt ran. Han er nå fengslet og vil bli tiltalt for drap.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!