Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Innrømmer parteringsdrap

Mann (35) innrømmer å stå bak parteringsdrap.

PARTERT: En død person ble funnet bak Ammerud skole fredag.  Foto: Hans Arne Vedlog  /  Dagbladet
PARTERT: En død person ble funnet bak Ammerud skole fredag. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 35 år gammel mann ble funnet død i en koffert ved en boligblokk på Ammerud fredag. I alt fem personer, fire menn og en kvinne, ble pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap. Nå har altså en av dem innrømmet drapet.

- Klienten min har erkjent straffskyld for drapet. Han har forklart seg i avhør om drapet i går og i dag, og valgte i dag å erkjenne drap. Jeg ønsker ikke å kommentere saken ytterligere på nåværende tidspunkt, sier Unni Fries, mannens forsvarer til Dagbladet.

Mannen er en av de to første som ble pågrepet for drapet. Politiet har tilsammen pågrepet fem personer i saken.

Det var en 35 år gammel mann som ble funnet død i en koffert ved en boligblokk på Ammerud fredag. I alt fem personer, fire menn og en kvinne, er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap.

Det var en kvinne som klokka 07.40 fredag morgen først meldte fra om en underlig person i området bak Ammerud skole og en boligblokk kjent som «bananblokka».

Da politipatruljen kom til stedet, fant de, foruten mannen som kvinnen hadde reagert på, også en annen mann samt den døde personen.

- Det var krevende for politiet å komme til stedet, fortalte leder for voldsseksjonen ved Oslo politidistrikt Grete Lien Metlid. Hun ville ikke beskrive i detalj hva som hadde møtt tjenestemennene.

Et vitne avisa Akers Avis/ Groruddalen snakket med, fortalte at hun ved 7.30-tiden fredag morgen hadde sett to menn streve med en koffert som virket svært tung.

— Jeg så to menn som bråket langs den samme stien. De kom gående med en koffert. Den må ha vært veldig tung fordi de ikke klarte å bære den eller trille den, men dyttet den over ende flere ganger for å få fraktet den videre, fortalte kvinnen.

Hun opplyser at de to pågrepne ikke er ukjente for politiet fra andre straffbare forhold, blant annet rus, men omtaler dem ikke som såkalte «kjenninger», det vil si personer som hyppig har vært i politiets søkelys.

Dagbladet kommer med mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!