Innrømmer sex med savnet jente

NEW YORK (Dagbladet): Den amerikanske kongressmannen Gary Condit (53) innrømmer nå at han har hatt et seksuelt forhold til 24 år gamle Chandra Levy. Innrømmelsen kom ti uker etter at Chandra ble sporløst borte i Washington.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Saken har herjet amerikanske medier siden hun forsvant 30. april, men det er først nå at Condits utroskap er blitt bekreftet. En vanlig forsvinningssak er endt opp som en politisk sexavsløring i USAs hovedstad og likhetspunktene til Bill Clintons riksrettssak får hårene til å reise seg på ryggen til den gjengse amerikaner.

Politiet sier at Condit ikke er mistenkt i saken.

Alle visste at Chandra var en god venn av den gifte Gary Condit. Hun hadde overnattet i leiligheten hans flere ganger, men Condits talsmann gjentok Washington-mantraet «bare gode venner» i to måneder.

Seint fredag var Condit til avhør hos politiet for tredje gang, og ifølge amerikanske aviser innrømmet Condit at han hadde et forhold til den unge jenta.

Nå har også flyvertinnen Anne Marie Smith (39) fortalt at hun har hatt et forhold til Condit.

Amerikanske velgere gir stort sett blaffen i om politikerne er utro, men Condits framtid på Capitol Hill er ikke lysende etter at har blitt tatt med buksene nede etter flere forsøk på å lyve seg bort fra sine seksuelle eskapader.

TATT MED BUKSENE NEDE: Kongressmannen Cary Condit innrømmer nå at han har hatt et seksuelt forhold til den 24 år gamle jenta Chandra Levy, som har vært sporløst forsvunnet siden 30. april.