STOR POLITIAKSJON:  Den stjålne politibilen - i bakgrunnen med åpen bakdør - ble funnet ved 01-tiden på et jorde på Voll i Klepp natt til onsdag. FOTO: THOMAS WALLERUD FOSSE.
STOR POLITIAKSJON: Den stjålne politibilen - i bakgrunnen med åpen bakdør - ble funnet ved 01-tiden på et jorde på Voll i Klepp natt til onsdag. FOTO: THOMAS WALLERUD FOSSE.Vis mer

Innrømmer skudd mot politiet

Politibildesperadoen i Sandnes varetektsfengslet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Mannen som skjøt mot politiet og tilranet seg en politibil i Sandnes natt til onsdag, innrømmer forholdet og er varetektsfengslet i fire uker.

- Han har i avhør langt på vei erkjent de faktiske forhold og godtar varetektsfengsling i fire uker, sier politiadvokat Karsten Monsen til Aftenbladet.no.

Jæren tingrett besluttet torsdag at den 36 år gamle mannen skal varetektsfengsles i fire uker. Mannen er siktet for trusler mot offentlig tjenestemann etter at han skjøt med skarpt mot politiet to ganger under en politijakt natt til onsdag.

Politiet fulgte etter mannen da han ikke stanset for kontroll. Da bilen ble stoppet, gikk mannen ut og skjøt mot politiet. Han stakk deretter av fra stedet med en politibil. 36-åringen er også siktet for grovt ran etter at han truet til seg en moped.

NTB