Innspilling av Diana-film i gang

PALMA DE MALLORCA (NTB-AFP): Innspillingen av en omstridt film om prinsesse Dianas siste leveår er i gang på Mallorca.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Skuespillerinnen som har rollen som Diana, den ukjente Amy Claire Seccombe, sa at hun ser oppgaven som en stor utfordring og at hun gikk til rollen med respekt.

Seccombe ble valgt på grunn av sitt utseende, som visstnok er påfallende likt den avdøde prinsessens. Likheten var så slående at en eldre kvinne som støtte på Seccombe i et kjøpesenter nylig, fikk seg en alvorlig støkk, fortalte skuespillerinnen til journalister.

Filmen som har fått tittelen «The People's Princess - A Tribute» («Folkets prinsesse - en hyllest») vil handle om den siste tiden av Dianas liv og hennes forhold til Dodi Fayed, som også døde i bilulykken i Paris 31. august.

Filmen slutter idet ulykkesbilen kjører inn i tunnelen der kollisjonen fant sted. Skuespilleren George Jakos har rollen som Dodi Fayed.

Filmen er blitt kraftig kritisert av prinsessens familie og venner, som har kalt hele prosjektet «upassende og smakløst».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer