Innstiller letingen av Terje (18)

Letingen etter 18 år gamle Terje Skogen som forsvant i Ulvådalen ved Elverum torsdag 11. mai, er nå innstilt. Politiet håper utskrift av en mobiltelefon kan gi spor i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge VG Nett har politiet håp om at utskrifter fra en hittil ukjent mobiltelefon kan føre til et gjennombrudd i letingen etter Terje Skogen. Telefonen tilhører en kvinne.

- Mobiltelefonen har kommet til rette, og vi vet at han har benyttet seg av den, sier lensmann Per Ravnkleven ved Åmot lensmannskontor til VG Nett.

Nå håper politiet at ustkrifter av mobilsamtalene og bankkort kan hjelpe dem i etterforskningen av forsvinningssaken. Etterforskningen fortsetter selv om leteaksjonen i dag ble avsluttet.

- Vi må få inn noen nye tips dersom vi skal iverksette letingen på nytt, sier lensmann Per Ravnkleven ved Åmot lensmannskontor. Politiet har finkjemmet området hvor Skogen forsvant for over tre uker siden. Det siste søket med to hundeekvipasjer ble avsluttet i går ettermiddag, uten resultat.

- Han hadde ikke pass, penger eller telefon med seg da han forsvant. Det er nå gått så lang tid fra han ble borte, at noe må ha tilstøtt ham. Det kan være en ulykke, et illebefinnende eller noe kriminelt. Vi har ingen spor som peker verken i den ene eller andre retningen, sier lensmann Ravnkleven.

Politiet har nå innstilt letingen, men en privatperson foretar på eget initiativ et søk på Ulvåa. Han dykker i og padler på elva som ligger nær forsvinningsstedet.

Terje Skogen var på biltur med to kamerater i Ulvådalen da det oppsto en feil med stereoanlegget i bilen. Mens kameratene forsøkte å reparere anlegget, tok Skogen seg en tur på en bomvei i området for å strekke beina. Men han kom ikke tilbake, og kameratene fant ham heller ikke da de lette etter ham.

(NTB/Dagbladet.no)