Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Inntrykk av at de ville holde seg for seg selv

Nabo om foreldrene til den lille gutten som ble funnet død i dag.

 FUNNET DØD:  Krimteknikere undersøker onsdag kveld huset hvor en guttebaby på cirka ett år ble funnet død onsdag. Foto: Ole Morten Melgård / Dagbladet
FUNNET DØD: Krimteknikere undersøker onsdag kveld huset hvor en guttebaby på cirka ett år ble funnet død onsdag. Foto: Ole Morten Melgård / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er onsdag kveld stille og rolig i nabolaget rundt huset hvor en guttebaby på cirka ett år ble funnet død onsdag formiddag.

- Sjokkerende Sønnen til eieren av huset, Wiggo Rian, sier at han oppfattet paret som «vanlige folk». Han er sjokkert over at faren er siktet for legemsbeskadigelse på sin egen baby.

- Dette kom som lyn fra klar himmel. Jeg har ikke noe negativt å si om dem. De var greie folk, sier utleieren til Dagbladet.

Han sier paret kom til Vanvikan for rundt ett og et halvt år siden.

- De var helt vanlige folk. Jeg har ikke noe å utsette på dem, Rian.

- Stille og rolige Også en nabo, som bor like ved paret, oppfattet dem som rolige.

- Det har aldri vært noe negativt med dem. De var stille og rolige folk, sier en nabo til Dagbladet.

Selv om han bodde så nærme, visste han lite om paret.

 KRIMTEKNIKERE:  Krimteknikere undersøker onsdag kveld huset hvor en guttebaby på cirka ett år ble funnet død onsdag. Foto: Ole Morten Melgård / Dagbladet
KRIMTEKNIKERE: Krimteknikere undersøker onsdag kveld huset hvor en guttebaby på cirka ett år ble funnet død onsdag. Foto: Ole Morten Melgård / Dagbladet Vis mer

- Da jeg hilste på dem, så nikket de tilbake. Jeg hadde inntrykk av at de ønsket å holde seg for seg selv.

Barnevernet innom Tirsdag var barnevernet på besøk i huset til den siktede faren og hans samboer. Naboen så at barnevernet var innom.

- Jeg så at de var innom i går, men tenkte ikke mer over det. Det kunne jo vært en rutinekontroll, sier naboen til Dagbladet.