- Innvandrerbarn er visumslaver

Saera Khan mener Jens Stoltenberg og Ap må gjennomføre dramatiske integreringstiltak for å kunne bli et 40-prosentsparti.

KLARE KRAV: Saera Khan forsvinner ut av Stortinget, men har klare meninger om hva Ap må gjøre i integreringspolitikken.
Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet
KLARE KRAV: Saera Khan forsvinner ut av Stortinget, men har klare meninger om hva Ap må gjøre i integreringspolitikken. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| - Vi er i ferd med å overlate debatten til ekstreme religiøse i innvandrer- miljøene på den ene siden og Frp på den andre. Jeg er skikkelig bekymret. Nå står vi ved et dramatisk veiskille, og integrering er den viktigste debatten de neste åra, sier den profilerte Ap-politikeren til Dagbladet.

I går hadde hun sin siste dag som stortings- representant, men hun er opptatt av at Ap og Jens  Stoltenberg har en historisk mulighet i de pågående regjeringsforhandlingene.

- Historisk - Einar Gerhardsen løftet arbeiderne, Gro løftet kvinnene. Hvis Jens Stoltenberg vil bli historisk, kan han løfte minoritetene. Dette er både et verdispørsmål og et klassespørsmål. Hvordan vi vil at det nye Norge skal se ut? Hvis dette gjøres riktig, kan Ap få en oppslutning på 40 prosent, og Frp vil bli mindre, sier Khan.Hun har en liste over de viktigste kravene som hun mener må inn i regjeringens nye politiske plattform:

• Kontantstøtten må avvikles umiddelbart.

• Gratis kjernetid i barnehage også for treåringer. Obligatoriske foreldremøter i skolen, og leksehjelp på dagtid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer