Innvandrere sto bak ulykke hevdet Vikernes

Den store jernbane-ulykka i Brétigny-sur-Orge le 12. juli, hvor seks omkom, var ingen ulykke, men sabotasje fra innvandrere, påsto Kristian Vikernes.

JERNBANE-ULYKKE: Seks mennesker ble drept i ei stor jernbane-ulykke utenfor Paris i forrige uke. Men Kristian Vikernes mente det var innvandrere som hadde utført sabotasje. Foto: REUTERS/ Scanpix / Benoit Tessier
JERNBANE-ULYKKE: Seks mennesker ble drept i ei stor jernbane-ulykke utenfor Paris i forrige uke. Men Kristian Vikernes mente det var innvandrere som hadde utført sabotasje. Foto: REUTERS/ Scanpix / Benoit TessierVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er nå fastslått at ei metallskinne som skulle holde to spor sammen, hadde løsnet og fikk toget til å spore av inne på stasjonen i Brétigny-sur-Orge. Seks personer ble drept. Men Kristian Vikernes mente det annerledes — av sine helt egne og politiske grunner.

«Jeg tror ikke det dreier seg om ei ulykke. Jeg er overbevist om at det dreier seg om sabotasje», skrev han i sin blogg 13. juli, det siste han skrev der før han ble arrestert.

Plyndring
Vikernes mener nemlig det var innvandrere som fikk toget til å spore av for etterpå å drive plyndring på ulykkesstedet. Han skriver videre:

«Den «franske» presidenten, jøden François Hollande, og hans sosialistiske regjering, har kalt opplysningene om scener med plyndring for «rykter»», skriver han. Og disse statsløgnene spres da naturligvis videre av presse og kringkasting, som også er på jødiske hender, mener Vigernes.
-

Breivik «taper»
Fransk presse, og tilsynelatende franske myndigheter, har lagt vekt på en forbindelse mellom Vikernes og Anders Behring Breivik. Vikernes var en av mange som fikk tilsendt manifestet til Breivik før Breivik bombet regjeringskvartalet i Oslo og satte i gang massemordet på Utøya.

Men Vikernes har på bloggen sin kritisert Breivik for å drepe flere uskyldige norske enn muslimer. «Sanne nasjonalister dreper ikke barn av sin egen nasjon», skriver han. Og han kaller Breivik for både sionist og «kristen taper». Sjøl kaller han seg «hedning».

Hedenske verdier
«Hvis dere, kjære europeiske nasjonalister, virkelig vil redde Europa (i biologisk forstand) må dere innse at det eneste man må gjøre er å forkaste alt kristent og annet internasjonalt tøv og omfavne bare de europeiske (det vil si hedenske) verdiene og idealene, og, om dere vil, også de europeiske gudene i tillegg», skrev han 13. desember. «Hvis du arbeider for kristendommen på noen måte så arbeider du for jødene. Rett og slett.»