- Innvandringspolitikken formes på Frps premisser

Siv Jensen møtt med jubel på eget landsstyremøte.

FORNØYD MED EGET PARTI: Partileder Siv Jensen hadde bare ros å gi sine egne på lørdagens landsstyremøte i Fremskrittspartiet. Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB Scanpix.
FORNØYD MED EGET PARTI: Partileder Siv Jensen hadde bare ros å gi sine egne på lørdagens landsstyremøte i Fremskrittspartiet. Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Frp-leder Siv Jensen kommer med et stikk til dem som mente partiets innvandringspolitikk måtte skrinlegges og at økonomien ville bli ødelagt hvis Frp fikk makt.

- Det var lenge en vedtatt sannhet at Frps innvandringspolitikk måtte legges i skuffen om vi noen gang skulle få makt. Nå har vi gjennomført en historisk innstramming det bare er mulig å finne sidestykke i i våre egne forslag i Stortinget opp gjennom historien, sa Frp-leder og finansminister Siv Jensen i en tale til Frps landsstyre lørdag formiddag.

Hun kom med et stikk til pressen, som hun mener antydet at Frp «måtte tape» på innvandringsområdet og flytte seg mot sentrum i regjeringsforhandlingene med Venstre.

- Slik har det ikke gått. Norges innvandringspolitikk formes på Frps premisser, sa Jensen til jubel fra de frammøtte landsstyrerepresentantene.

Styrt med stødig hånd

Hun mener Frp også har vist politiske motstandere og «bedrevitere» at Frp leverer og viser til at partiet ble gjenvalgt etter sine fire første år i regjering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer