Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Instruktør døde etter MC-ulykke

En 38 år gammel motorsykkelinstruktør døde etter en ulykke under et debutantkurs i roadracing på Rudskogen Motorsenter i Rakkestad i Østfold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Motorsykkelen som 38-åringen kjørte, støtte sammen med en annen motorsykkel under løpet lørdag. Det var en 30 år gammel kursdeltaker som kjørte den andre motorsykkelen. Han ble fraktet til Ullevål sykehus i luftambulanse. Han vil bli operert for alvorlige bruddskader, får NTB opplyst ved sykehuset. Skadene er ikke livstruende, og tilstanden hans er stabil.

- Den 38 år gamle mannen som døde, er hjemmehørende i Fredrikstad-området. Han ble fraktet til Sykehuset Østfold Fredrikstad etter ulykken, men livet sto ikke til å redde. Dette etterforskes som en tragisk dødsulykke, sier operasjonsleder Trond Puck ved Østfold politidistrikt til NTB.

Den 30 år gamle motorsykkeleleven kommer fra Vestlandet. Det var ikke publikum til stede på Rudskogen Motorsenter da ulykken skjedde i 13.20-tiden lørdag. På Rudskogen-anlegget arrangeres det blant annet løp for biler, motorsykler og gokart.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media