Intensiv jobb for å løse streiken nå

Jobber på hver sin kant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Utdanningsforbundet og KS jobber intenst på hver sin kant fram mot det som trolig blir et nytt sonderingsmøte mellom de to i løpet av søndag, opplyser KS.

Det er foreløpig uvisst når møtet skal finne sted, men partene er innstilt på å møtes i løpet av søndag.

- Det jobbes veldig hardt på begge sider på dette tidspunkt. Det blir trolig et møte i løpet av dagen, men vi vet foreløpig ikke hvor og når, sier presseansvarlig i kommunesektorens organisasjon KS, Kjell Erik Saure, til NTB.

KS og de fire lærerforbundene møttes til to sonderingsmøter fredag, etter at forhandlingene brøt sammen torsdag 14. august. Da gjorde de det klart allerede i forkant av møtet at det ikke ville føre til noen løsning samme dag. Gjennom helgen har partene holdt kortene tett til brystet, og vil ikke åpent kommentere noen aspekter ved de pågående sonderingene.

Presset på dem er åpenbart stort, først og fremst fordi den såkalte tredjepart - skoleelevene og foreldrene deres - blir hardere rammet for hver dag streiken pågår.

Til sammen er over 7800 medlemmer i de fire lærerorganisasjonene Utdanningsforbundet, Skolenes landsforbund, Norsk Lektorlag og Musikernes fellesorganisasjon i streik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer