Internasjonale priser til flyselskapet Norwegian

Ble beste europeiske flyselskap i kåring i USA.

KJOS-GLISET: Norwegian-sjef Bjørn Kjos er kjent for sitt brede smil. Nå har han fått flere grunner til å smile. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
KJOS-GLISET: Norwegian-sjef Bjørn Kjos er kjent for sitt brede smil. Nå har han fått flere grunner til å smile. Foto: Anita Arntzen / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norwegian har gjort det godt i Passenger Choice Awards, som ble kåret i Oregon i USA i natt. 

Flyselskapet ble kåret til beste flyselskap i Europa for andre år på rad og fikk også en pris for beste ombordmagasin, framgår det i en pressemelding fra selskapet.

Takker kundene - Jeg vil takke alle som velger å fly Norwegian og ikke minst våre dedikerte medarbeidere over hele verden som gjør sitt ytterste hver eneste dag hele året for å gi våre kunder en god reiseopplevelse. Vi er veldig takknemlige og stolte over at det nettopp igjen er kundene som i en ny kåring har utnevnt oss til Europas beste flyselskap for andre året på rad, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i pressemeldingen.

Dette er ikke første gang i år at Norwegian får kundepriser.

I pressemeldingen går det fram at selskapet blant annet har vunnet SkyTrax-prisene for beste lavprisselskap i Europa og beste lavprisselskap på langruter, og at det er tredje året på rad Norwegian ble kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.