Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Emosjonell prisutdeling

Internett elsker Obama og Bidens «bromance»

Visepresident Joe Biden trodde han skulle utbringe en skål. I stedet overrasket president Barack Obama med utdeling av frihetsmedalje. 

GODE VENNER: President - i ei uke til - Barack Obama lurte sin visepresident Joe Biden trill rundt. Biden trodde han skulle utbringe en skål, i stedet fikk han den høyeste utmerkelsen en sivil amerikaner kan få, «Presidential Medal of Freedom». Barack Obama og Joe Biden har utviklet et nært vennskap i de åtte årene de har vært president og visepres... Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): President Barack Obama er på tampen av sin tid som USAs president. Torsdag overrasket Obama visepresident Joe Biden med nasjonens høyeste utmerkelsen en sivil amerikaner kan få. Nemlig «the Presidential Medal og Freedom», skriver CNN.

Fra presidentens hjerte
- For din tro på dine amerikanske medborgere, for din kjærlighet for landet og for livslang tjeneste som vil holde ut gjennom generasjoner. For min siste gang som president gleder det meg å tildele vår nasjons høyeste sivile utmerkelse, presidentens frihetsmedalje, sa Obama under seremonien.

En overrasket og veldig rørt Biden aksepterte medaljen, men sa han ikke fortjente den.

- Denne æren er ikke bare langt utover hva jeg fortjener, men det er en refleksjon av omfanget og generøsiteten av din ånd. Jeg fortjener ikke dette, men jeg vet at det kom fra presidentens hjerte, sa Biden.

Internetts reaksjoner
Presidentens og visepresidentens vennskap har fått mye oppmerksomhet i sosiale medier, og er omtalt som en "bromance". Etter utdelingen av frihetsmedaljen har det kommet en rekke positive reaksjoner på Twitter. Internett elsker dette vennskapet, og hasjtaggen #bromance blir flittig brukt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling