Internett går amok over dette bildet

Bildet, som viser hvordan en veps har tatt kontrollen over en edderkopp, har fått 39 000 likes på nettstedet Reddit.

VIRALT: Dette bilde av en tarantell-veps som bærer på en huntsman-edderkopp har gått viralt på nettstedet Reddit denne uka. Foto: Reddit
VIRALT: Dette bilde av en tarantell-veps som bærer på en huntsman-edderkopp har gått viralt på nettstedet Reddit denne uka. Foto: Reddit Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Et unikt bilde som viser en tarantell-veps som bærer på en huntsman-edderkopp har denne uka gått viralt på internett.

Bildet, som ble tatt i Bronte i Sydney i Australia, viser hvordan tarantell-vepsen sleper huntsman-edderkoppen tilbake til hiet sitt.

Huntsman-edderkoppen, som ut ifra bildene å dømme er dobbelt så stor som vepsen, har tapt slaget.

Spiser den fra innsida

Tarantell-vepsen er en art som formerer seg ved å jakte, og paralysere edderkopper. Videre legger vepsen egg inne i edderkopp-kroppen, før den begynner å spise edderkoppen levende fra innsida.

Edderkoppen, av arten huntsman, er på sin side vanlig i områder som Australia, New-Zealand, og Sør-Afrika, og den skal ikke være farlig for mennesker.

Det unike bildet ble delt på Reddit tidligere denne uka, et nettsted der brukere kan poste lenker til innhold på internett, og har i skrivende øyeblikk fått 39 000 likes, ifølge avisa New York Post.

MOTGIFT: Forskere har funnet motgiften mot bitt fra den livsfarlige Funnel Web edderkoppen. Reporter: Christian Wehus. Video: Australian Reptile Park. Vis mer

I tillegg skal innlegget ha fått over 3500 kommentarer.

«Takk for at du sparte meg de pengene»

«Hva er navnet på denne? Jeg hadde et ønske om å besøke Australia, men nå har jeg ikke lenger det. Takk for at du har sparte meg de pengene,» skal en av brukerne på nettstedet ha kommentert.

En annen er takknemlig for at vepsen bor langt borte.

«Jeg synes det beste med dette er å vite at vepsen bor helt borte i Australia, og ikke kan skade oss her.»

En annen bruker er lite overrasket over at bildet ble tatt i nettopp Australia.

«Du lurer kanskje på hva det beste med dette er? At vi alle visste at dette skjedde i Australia uten å i det hele tatt spørre. Vi bare visste det.»

Australia er fra tidligere godt kjent for å være hjemmet til farlige dyr som slanger, haier og ikke minst giftige edderkopper.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer