«Internett-jomfruer» var bare juks

De to 18-åringene som inviterte hele verden til å se på når de skulle miste sin møydom online, sier nå de verken er 18 år eller jomfruer eller har tenkt å ha sex sammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Men de hevder hardnakket at tanken bak det høyt mediaprofilerte prosjektet deres var god. I forrige uke kunngjorde «Mike og Diane» at de skulle ha sex sammen for første gang på internett for, som de sa, vise at sex var vakkert og ikke noe som burde undertrykkes.

Prosjektet endte på en pressekonferanse i en kondombutikk tettpakket med sinte journalister. Mike viste seg å være den 23-årige, arbeidsledige skuespilleren Ty Taylor fra Alabama og Diane ville ikke si hvor gammel hun var, men hun heter Michelle Parma og er fra Texas. - Dette er Hollywood, var hennes kommentar.

- Dette handlet om å gi en lekse i moral, sa Taylor. - Hvis det hele hadde funnet sted, ville det handlet om å ha trygg sex.

De to håpet dessuten å sette fart i sine respektive skuespillerkarrierer.

I forrige uke sa selskapet som hadde fått jobben med å rigge opp kameraene som skulle overføre det hele at prosjektet var juks og fanteri som bare handlet om å tjene penger. Nett-surfere skulle betale 35 kroner for å kunne komme inn på parets hjemmeside, og der ville de ikke få se noe sex i det hele tatt, sa selskapet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer