«Internetts sorte enke» (80) pågrepet igjen etter å ha brukt PC på biblioteket

En canadisk kvinne (80), som er dømt for en rekke alvorlige forhold og kalles en av Canadas farligste kvinner, er pågrepet igjen etter å ha blitt løslatt i mars.

ARRESTERT IGJEN: Melissa Ann Shepard har et langt rulleblad. Siden 90-tallet er hun blitt domfelt flere ganger for å ha svindlet og forgiftet eldre menn. I tillegg er hun dømt for forsettlig drap. Nå er hun arrestert for å gå på internett igjen. Foto: Halifax Regional Police/The Canadian Press/NTB scanpix
ARRESTERT IGJEN: Melissa Ann Shepard har et langt rulleblad. Siden 90-tallet er hun blitt domfelt flere ganger for å ha svindlet og forgiftet eldre menn. I tillegg er hun dømt for forsettlig drap. Nå er hun arrestert for å gå på internett igjen. Foto: Halifax Regional Police/The Canadian Press/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Melissa Ann Shepard (80) ble løslatt i mars etter å ha sonet en straff for å ha dopet ned ektemannen. Nå er hun siktet igjen for å ha brutt vilkårene for løslatelse, melder BBC.

På bildene ser hun ut som en søt, gammel bestemor, men politiet beskriver henne som en av Canadas farligste kvinner, og hun har fått tilnavnet «internetts sorte enke», og er blant annet dømt for drapet på én av sine tidligere ektemenn.

Mandag skal Shepard ha gått på internett via en datamaskin på et bibliotek i Nova Scotia. Tidligere har politiet advart eldre menn på jakt etter kjærlighet om å styre unna Shepard etter at hun også tidligere har brukt internett til å sjarmere partnere.

Foruten at hun ikke hadde lov til å gå på nettet, innebar vilkårene for løslatelse også at hun fikk portforbud, og at hun måtte informere politiet før hun innledet romantiske forhold. 

Dopet og kjørte over ektemannen Shepard, som er fra Burnt Church i New Brunswick, har etter hvert et langt kriminelt rulleblad. Mellom 1977 og 1991 ble hun dømt til fengsel for en rekke tilfeller av svindel, forfalskning, ID-tyveri og forsøpling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer