Internér!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Endelig er snillismen over, den grusomme epoken av ukontrollert masseinnvandring, da vi sto som idioter og så på at lykkejeger på lykkejeger flommet inn i det norske hus og tok seg de frekkeste friheter. Nå er det slutt. Hører dere det «asylsøkere»? Moroa er over. Velkommen til Jernalderen.

Noen tror at Jernalderen startet med Jern-Erna. Så naive! Greit nok at Jern-Erna stramma inn, men de fortsatte jo bare å komme. Somaliere i båter over havet, afghanere gjemt i lastebiler, irakere til fots over fjellene. Som kakerlakker fant de hvert smutthull og presset seg inn. Og de fant på så mange historier! Løy så det rant av dem. Om «krig» og «tortur» og «forfølgelse». De etset av seg fingeravtrykk og kom med falske pass og

papirer, så snikete var de. Vi lot oss lure. Ga dem alt de ville ha. Barnebarna våre kommer ikke til å tro sine egne ører når vi forteller om snillismealderen.

Nå i Jernalderen blir det annerledes. Nå har politikerne for alvor begynt å konkurrere om hvem som kan komme opp med den hardeste og tøffeste politikken. Jern-NM er i gang, hvem som vinner blir klart på valgdagen. Uansett hvem som går av med seieren, vil Norge som nasjon vinne. Når mesterskapet først er i gang, er det ingen vei tilbake. Det har vi sett i land etter land der Jernalderen allerede er etablert.

Offisielt innledes den norske Jernalderen i morgen, passende nok på arbeidernes dag. Til lyden av 1. mai-taler om solidaritet og at alle skal med, trer fire av den rødgrønne regjeringas nye jerntiltak i kraft. Nå «drønner det

av rettens velde», som det heter i Internasjonalen. Det tiltaket med mest schwung over, er at vi skal få slutt på dette med barn som kommer hit og søker om asyl. Barn skal være sammen med sine foreldre, ikke drive og virre rundt «på flukt» fra det ene og det andre.

Barnelykkejegerne kan være litt vriene, for barn er jo så søte – til og med brune barn kan manipulere den hardeste saksbehandler med sine store våte øyne. Derfor er det flott at regjeringa nå har satt ned foten. Enslige mindreårige «asylsøkere» som har fylt 16, får nå den beskjeden de fortjener: Dere er ikke velkomne her i landet. Dere kan få bo på gata eller bli stua inn i ventemottak til dere er 18, og så er det rett ut. Da tenker jeg de får seg en lærepenge! Er ikke så gøy å være «på flukt» nå lenger, hæ? Så kan de dra hjem til mor og far som liksom er «døde», med halen mellom beina.

Høyre er imponert over tiltakene, og skjønner at de må høyne for å henge med. Heldigvis tar Østfold-avdelingen grep. De krever internering av alle som ikke kan identifisere seg, uansett alder. Jern-Erna er foreløpig skeptisk fordi det vil bli så dyrt

å bygge interneringsleire for 15.000 mennesker. Godt poeng, det er viktig at Jernalderen ikke skal koste oss penger. Bedre å sørge for at de papirløse blir hjemløse og sultende, så de får insentiver til å dra tilbake dit de kom fra. Som hun sier: «det må ha konsekvenser å komme til Norge uten papirer».

Det er en fryd å se konkurransen utspille seg. For en lettelse det er at det er helt slutt på sutrepjattet om med-

menneskelighet. Endelig har man stoppa kjeften på de nestekjærlighettullingene – bortsett fra Margret Olin, men henne er det jo ingen som hører på.

I denne nye æraen skal norske verdier endelig forbeholdes

dem de er ment for: Nordmenn.