Internér!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Endelig er snillismen over, den grusomme epoken av ukontrollert masseinnvandring, da vi sto som idioter og så på at lykkejeger på lykkejeger flommet inn i det norske hus og tok seg de frekkeste friheter. Nå er det slutt. Hører dere det «asylsøkere»? Moroa er over. Velkommen til Jernalderen.

Noen tror at Jernalderen startet med Jern-Erna. Så naive! Greit nok at Jern-Erna stramma inn, men de fortsatte jo bare å komme. Somaliere i båter over havet, afghanere gjemt i lastebiler, irakere til fots over fjellene. Som kakerlakker fant de hvert smutthull og presset seg inn. Og de fant på så mange historier! Løy så det rant av dem. Om «krig» og «tortur» og «forfølgelse». De etset av seg fingeravtrykk og kom med falske pass og

papirer, så snikete var de. Vi lot oss lure. Ga dem alt de ville ha. Barnebarna våre kommer ikke til å tro sine egne ører når vi forteller om snillismealderen.

Nå i Jernalderen blir det annerledes. Nå har politikerne for alvor begynt å konkurrere om hvem som kan komme opp med den hardeste og tøffeste politikken. Jern-NM er i gang, hvem som vinner blir klart på valgdagen. Uansett hvem som går av med seieren, vil Norge som nasjon vinne. Når mesterskapet først er i gang, er det ingen vei tilbake. Det har vi sett i land etter land der Jernalderen allerede er etablert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer