- Internt oppgjør bak knivstikking

Offeret hadde besøksforbud mot en av de siktede.

STUKKET NED: En mann ble stukket ned i Kristiansand sentrum i formiddag. Foto: Erling Hægeland/Dagbladet
STUKKET NED: En mann ble stukket ned i Kristiansand sentrum i formiddag. Foto: Erling Hægeland/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Politiet tror et internt oppgjør ligger bak knivstikkingen i Kristiansand i formiddag. Mannen som ble stukket er utenfor livsfare. Han hadde forbud mot å oppsøke en av dem som nå er siktet for å ha stukket ham.

To menn, den ene i 20-årsalderen og den andre i 50-årene, ble pågrepet etter at en mann ble stukket flere ganger med et stikkvåpen i Kristiansand sentrum mandag formiddag.

Vitner har beskrevet våpenet som en sabel eller en større kniv. Politiet har foreløpig ikke funnet våpenet, og vet derfor ikke hva som ble brukt.

Kristiansand tingrett avsa i fjor høst besøksforbud mot 29-åringen. Bakgrunnen var at den 39 år gamle mannen som nå er pågrepet var bekymret for at 29-åringen skulle skade ham, skriver Fædrelandsvennens nettutgave.

Utenfor livsfare

- Det var en konfrontasjon hvor tre menn var involvert. Alle er fra Midtøsten. Hva slags relasjon de eventuelt har til hverandre, kan vi ikke kommentere, sier politiadvokat Geir Magne Søfteland i Agder politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om hendelsen i Kirkegaten, midt i Kristiansand sentrum, klokken 11.45 mandag. Den 30 år gamle mannen ble brakt til Sørlandet sykehus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer