Intet nytt om Pamela

Er de gift? Separert? Skilt? Gift igjen? Eller er de bare gode venner? Uansett: Pamela Anderson og Tommy Lee kom sammen til American Music Awards i Los Angeles mandag kveld. Og det i hver sin drømmehatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I en sliten kloning av en fluefisker-hatt, nesten slik gutta i Dr. Hook brukte, ankom Motley Crue-trommisen prisutdelingen. Motley Crue og sangeren Vince Neil stod for øvrig for et av de musikalske innslagene under showet.

Og bare en armlengdes avstand fra fluefiskerhatten ankom kona, eks-kona eller hva nå enn Pamela er. Hun kom iført en atskillig mer fasjonabel hatt som kan være kjekk å ha når det regner.

For den som har noe nedsatt hukommelse, rekapitulerer vi herved deler av Pamela/Tommy-dramaet:

Paret giftet seg i februar 1995 etter kun kort tids bekjentskap, og i juni i fjor kom sønnen Brandon til verden. I midten av november kom det store sjokket: Pamela tok ut separasjon - og verden holdt pusten. Etter to ukers atskillelse var paret imidlertid sammen igjen. Deretter ble det spekulert i nytt brudd på grunn av rockerens alkoholvaner, før det på nyåret kom meldinger om at alt var bra nok en gang.

Hvordan ståa egentlig er, kan vi dessverre ikke fortelle deg. Det vi imidlertid vet med sikkerhet er at turtelduene kom sammen til musikkshowet for to dager siden. Og at de har morsomme hatter.