Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Investor erkjenner oppbevaring av 80 kilo hasj

Pågrepet med narkotika og millionbeløp i boligen i Bærum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En investor i 40-åra fra Bærum har innrømmet å ha oppbevart over 80 kilo hasj, skriver Aftenposten.

Mannen i 40-åra ble pågrepet sammen med sin samboer like før jul i fjor. Politiet har også beslaglagt et millionbeløp i boligen deres.

- Pengene skulle leveres fra dem som skulle ha hasjen, til dem som leverte hasjen, sier mannens forsvarer, advokat Benedict de Vibe til Aftenposten.

De Vibe opplyser at klienten er siktet for medvirkning til oppbevaring av over 80 kilo hasj.

Den siktede mannen har forklart til politiet at han har solgt narkotika til en rekke personer, men han nekter å navngi dem overfor politiet, ifølge avisen.

«De beslaglagte pengebeløpene, biler og andre gjenstander av store verdier hjemme hos siktede, tilsier viktigheten av at mottakerleddene og den ikke navngitte leverandøren blir avhørt før eventuell påvirkning fra siktedes side», skriver dommer Trond Mangseth en fengslingskjennelse fra Asker og Bærum tingrett tidligere i år.

Etterforskerne holder kortene svært tett til brystet i saken, og store deler av fengslingskjennelsene i saken er unntatt offentlighet.

- Jeg ønsker ikke å opplyse eller kommentere noe som helst i denne saken. Det er en sak under etterforskning, sier politiadvokat Janne Danielsen i Asker og Bærum politidistrikt.

Mannens samboer var også varetektsfengslet, siktet for heleri, men hennes forsvarer, advokat Torleiv Drangsland, sier hun nå er løslatt.

(NTB)

Hele Norges coronakart