INXS-vokalist funnet død

Michael Hutchence hadde alt en rockestjerne kunne drømme om: Penger, damer og berømmelse. Men under den perfekte fasaden var tydeligvis ikke alt som det skulle være. I dag tidlig ble han funnet død sitt hotellrom i Sydney i Australia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den 37 år gamle vokalisten var leder av tidenes største musikksuksess i Australia. Hans dødsfall sender nå sjokkbølger inn i musikkverdenen.

Hutchence ble funnet på sitt rom i luksushotellet Ritz Carlton Hotel i den eksklusive forstaden Double Bay.- Hva som er den egentlige dødsårsaken er ennå ikke helt klart, men en rekke media skriver at Hutchence hengte seg selv, melder CNN.

Tilsynelatende bra

Hutchence var i Australia for å forberede en turne hvor de skulle feire gruppas 20-årsjubileum. Senest i går viste en australsk TV-stasjon opptak med INXS som øvde. Ingenting tydet på at Hutchence var spesielt depressiv.

Men nå ser det ut til at alt ikke var som det skulle for vokalisten.

På en pressekonferanse ble det opplyst at politiet har beslaglagt et belte på hotellrommet, uten at de ønsket å utdype dette nærmere. Politiet fant også noen reseptpliktige medisiner. Det skal ikke være mistanke om at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet.

Mye dop

Michael Hutchence skal ha vært en flittig bruker av ulike type narkotiske stoffer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer