IQ-tester viste at «Elvis» var som et lite barn. Nå er han henrettet

Da Coy «Elvis» Wesbrook følte seg hånet drepte han to kvinner og tre menn.

FIKK SPRØYTE MED GIFT: Coy Wayne Wesbrook stilte opp til fotografering på besøksrommet fem uker før han ble lagt i seler på dødscella på i Livingston, Texas i forrige uke. Foto: AP /Michael Graczyk / NTB SCANPIX
FIKK SPRØYTE MED GIFT: Coy Wayne Wesbrook stilte opp til fotografering på besøksrommet fem uker før han ble lagt i seler på dødscella på i Livingston, Texas i forrige uke. Foto: AP /Michael Graczyk / NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var aldri tvil om hvem som var gjerningsmannen da Coy Wesbrook ble stilt for retten i 1998.  Han innrømmet glatt at det var han som skjøt og drepte.

Da han fant sin ekskona Gloria Jean Coons (32) naken i sitt hjem sammen med to menn, gikk han tilbake til bilen og hentet jaktrifla.

40 sekunder etter hadde han skutt og drept Coons og de to mennene. I tillegg skjøt og drepte han venninna hennes og mannen hun hadde sex med. Totalt ble fem personer drept i samme leilighet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer