Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Iran: Clinton trenger kyskhetsbelte

TEHERAN (NTB-Reuters): USAs president Bill Clinton bør utstyres med et stramt kyskhetsbelte, beltet bør låses og nøkkelen overlates til Clintons kone Hillary. Først når det er gjort, kan man begynne å drøfte en normalisering av forholdet mellom Iran og USA, skriver Teheran-avisa Iran News i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I en kommentar til presidentens forestående tale om De forente staters tilstand, skriver avisa på kommentarplass at Clinton har gitt ordet «forening» en helt ny betydning.

 Kommentaren var en klar henvisning til påstandene om at presidenten har hatt et seksuelt forhold til Monica Lewinsky i Det hvite hus.

 «Alle øyne -, ikke bare i USA, men i hele verden - følger nå med i hvilken tilstand presidentens tidligere forhold befinner seg i. Hvis en mann skal lede en nasjon, må han selv være ren, hvordan skal han ellers kunne preke renhet for de han er satt til å styre?» spør Iran News.

Hillary - fjerdedame

«En far som driver hor, kan ikke preke kyskhet overfor sine barn,» skriver den engelskspråklige avisa som regnes for å stå det iranske utenriksdepartement nær.

 Enhver politisk leder må ha sinnsro og psykisk likevekt, men i Clintons tilfelle er en tragedie i ferd med å utvikle seg i en komedie, heter det videre.

 «Helt siden hun var et lite barn, har Hillary ønsket å være førstedame. Men så langt vi har greid å følge med i tellingen, er hun idet vi går i trykken nå redusert til fjerdedame,» framholder lederskribenten, som mener at Clintons angivelig frynsede seksualmoral også må få politiske konsekvenser:

 «Våre tjenestemenn har allerede lagt spørsmålet om en normalisering av forholdet til USA på is.

Stramtsittende kyskhetsbelte

Men om dette spørsmålet noen gang skulle bli tatt opp igjen, kan det bare bli etter at USAs president er blitt utstyrt med et stramtsittende kyskhetsbelte - med lås og nøkkel som overleveres til fru Hillary,» heter det i kommentaren.

  Den nye sex-skandalen rundt Clinton kommer som bestilt for konservative kretser i Iran, som ikke ønsker noen normalisering av forholdet til USA.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!