Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Iranske politikere vil ha redusert IAEA-samarbeid

Ber president Mahmoud Ahmadinejad om å redusere nivået på samarbeidet med Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA).

IRETTESATT: Iran ble skarpt irettesatt av IAEAs medlemsland, som krever at landet umiddelbart oppgir planene om å bygge flere anlegg for atomanriking.REUTERS/Emilie Regnier
IRETTESATT: Iran ble skarpt irettesatt av IAEAs medlemsland, som krever at landet umiddelbart oppgir planene om å bygge flere anlegg for atomanriking.REUTERS/Emilie Regnier Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Irans nasjonalforsamling ber president Mahmoud Ahmadinejad om å redusere nivået på samarbeidet med Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA).

Uttalelsen fra parlamentet kommer to dager etter at Iran ble skarpt irettesatt av IAEAs medlemsland, som krever at landet umiddelbart oppgir planene om å bygge flere anlegg for atomanriking.

- På grunn av oppførselen til verdens ledende makter, bør myndighetene legge fram planer for hvordan Irans samarbeidsnivå med IAEA kan reduseres, sier parlamentarikerne i uttalelsen, som søndag ble lest opp på iransk radio.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media