Irritert på 21-åringen

Drapssiktede Jan Helge Andersen (19) er nå sint og irritert på sin medsiktede kamerat, Viggo Kristiansen (21) som fortsatt hardnakket nekter for at han har noe med barnedrapene i Baneheia å gjøre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den drapssiktede 19-åringens forsvarer, advokat, Ben Fegran, sier at gutten nå har problemer med å takle at hans beste kamerat fortsatt nekter for å ha hatt noen som helst befatning med drapene og voldtekten av de to småjentene i Baneheia 19. mai.

- Han er sint og irritert over at kameraten ikke kan si sannheten om hva som skjedde. Han var ikke slik i tiden like etter pågripelsen, men han blir nå mer og mer irritert etter som tiden går og det ikke kommer noen tilståelse fra kameraten, sier Fegran til NTB.

Det var ingen avhør av de to siktede i dag, men mandag skal 19-åringen i nye avhør hvor han vil bli konfrontert med ytterligere detaljer i saken. Begge de to drapssiktede guttene synes det er tungt å sitte helt alene i varetekt. Viggo har slitt med søvnproblemer og mobbing fra andre innsatte, mens 19-åringen har sluppet unna den slags.

Etterforskerne har i helgen fortsatt letingen etter drapsvåpenet, som trolig er en liten kniv. 19-åringen og politiet mener at Viggo må ha fjernet kniven fra gjemmestedet.

(NTB)