Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Irske asfaltarbeidere siktet for skadeverk

Brakk opp asfalt i privat oppkjørsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To irsk asfaltarbeidere på 16 og 21 år ble i formiddag pågrepet etter at de uten avtale begynte å brekke opp asfalten i en privat oppkjørsel i Oslo sentrum.

- Mennene er siktet for grovt skadeverk, sier politiadvokat Selma Ilyas til Dagbladet.no.

De siste årene har en rekke norske byer hatt besøk av irske og engelske asfaltarbeidere som har opptrådt svært aggressivt overfor eksisterende og potensielle kunder. Politiet i Oslo undersøker nå om dagens episode kan sees i sammenheng med tidligere erfaringer med de britiske sesongarbeiderne.

Det var klokken 10.00 onsdag formiddag at politiet måtte rykke ut til boligen i Bjerkealleen i Oslo, der de to irene var i full gang med å pigge opp asfalten i oppkjørselen.

- Innehaveren bestrider å ha gitt irene beskjed om å gjøre dette, sier operasjonsleder Tor Grøttum ved Oslo politidistrikt, til Dagbladet.no.

I FJOR: En gruppe irske og britiske asfaltarbeidere ble i fjor sommer stanset med hjemmelagde bilskilt og uten vognkort ved Fiskvoldbukta i Oslo - etter at politiet i hele Norge hadde mottatt dusinvis med klager på arbeidet og fremgansmåten til sesongarbeiderne. Onsdag ble to irske arbeidere siktet for skadeverk på en oppkjørsel i Oslo. Fotograf: KRISTIN SVORTE
I FJOR: En gruppe irske og britiske asfaltarbeidere ble i fjor sommer stanset med hjemmelagde bilskilt og uten vognkort ved Fiskvoldbukta i Oslo - etter at politiet i hele Norge hadde mottatt dusinvis med klager på arbeidet og fremgansmåten til sesongarbeiderne. Onsdag ble to irske arbeidere siktet for skadeverk på en oppkjørsel i Oslo. Fotograf: KRISTIN SVORTE Vis mer