IS offentliggjør video av kvinne som angivelig blir steinet ihjel av sin egen far

Trygler om tilgivelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): Terrororganisasjonen Den islamske stat (IS) har offentliggjort et grufullt videoklipp som viser en ung kvinne som er i ferd med å bli steinet i hjel av en gruppe menn. En av dem skal angivelig være hennes egen far.

Den sjokkerende videoen skal være filmet i den IS-kontrollerte syriske byen Hama. En mann kjefter på en ung kvinne på arabisk og beskylder henne for utroskap mens hun trygler for livet.

Ber om tilgivelse - Denne straffen er resultatet av kriminelle handlinger du foretok deg av egen fri vilje. Du må akseptere Guds straff, sier mannen, ifølge nyhetsbyrået AFP.

Kvinnen snur seg så mot det som skal være faren og ber om tilgivelse. Han avviser bønnen hennes og sier han ikke lenger er faren hennes og legger til at han heller vil gjøre som Gud sier.

Så snur den angivelige faren seg mot de andre mennene og gir et signal om at henrettelsen kan begynne.

I videoen begynner steinene å fare mot den hjelpeløse kvinnen da faren går fram med en stor stein i hendene før videoen går i svart. Det er ikke klart nå hendelsen fant sted.

Gjennom hele videoen er det svarte IS-flagget øverst i høyre hjørne.

- Fordømmer henrettelsen Det syriske observatoriet for menneskerettigheter sier i en uttalelse at henrettelsen skjedde i august eller september i Hama, melder AFP.

IS´ propagandaapparat har blitt kjent for videoer som er velprodusert og profesjonelt laget. Videoen ser ut til både å være forsøk på å rekruttere nye krigere, og å provosere og skremme med makabre henrettelsesvideoer.

Videoen ble fordømt av den moderate opposisjonen i Syria, som befinner seg i eksil.

- Vi fordømmer denne forferdelige, kriminelle handlingen fra IS mot en kvinne i Hama, sier det nasjonale koallisjonen i en uttalelse.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 775294524


Varnish cache server