IS-terrorist jobbet for Flyktninghjelpen

Ahmad Mohammad Odeh (29) tjente til livets opphold som ansatt i norske Flyktninghjelpen. Samtidig sverget han troskap til Den islamske staten (IS) og deltok i et terrorangrep der en politimann ble drept.

EVAKUERT: Sayf er nærmeste nabo. Han ble evakuert av politiet og kom seg uskadet bort, men huset ble truffet av både splinter og skudd. 
Foto: Kyrre Lien
EVAKUERT: Sayf er nærmeste nabo. Han ble evakuert av politiet og kom seg uskadet bort, men huset ble truffet av både splinter og skudd. Foto: Kyrre Lien Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

AMMAN (Dagbladet): 10. august i år, to mil utenfor Ammans hovedstad Amman, ble den årlige Fuheis-festivalen arrangert i den hovedsakelig kristne byen ved samme navn.

Nær 20 000 publikummere hadde strømmet til for å høre noen av Midtøstens mest kjente artister. Rett ved festivalen, på en parkeringsplass, hadde politiet samlet seg slik de pleier å gjøre for å utføre sin vanlige plikt under musikkfestivalen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer