IS-terrorist jobbet for Flyktninghjelpen

Ahmad Mohammad Odeh (29) tjente til livets opphold som ansatt i norske Flyktninghjelpen. Samtidig sverget han troskap til Den islamske staten (IS) og deltok i et terrorangrep der en politimann ble drept.

EVAKUERT: Sayf er nærmeste nabo. Han ble evakuert av politiet og kom seg uskadet bort, men huset ble truffet av både splinter og skudd. 
Foto: Kyrre Lien
EVAKUERT: Sayf er nærmeste nabo. Han ble evakuert av politiet og kom seg uskadet bort, men huset ble truffet av både splinter og skudd. Foto: Kyrre Lien Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

AMMAN (Dagbladet): 10. august i år, to mil utenfor Ammans hovedstad Amman, ble den årlige Fuheis-festivalen arrangert i den hovedsakelig kristne byen ved samme navn.

Nær 20 000 publikummere hadde strømmet til for å høre noen av Midtøstens mest kjente artister. Rett ved festivalen, på en parkeringsplass, hadde politiet samlet seg slik de pleier å gjøre for å utføre sin vanlige plikt under musikkfestivalen.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer