Isabell (17) drept

- Isabell skrek, men jeg var i sjokk og satt helt stille. Jeg tenkte bare: Nå kommer det til å gjøre vondt, forteller gutten som satt ved siden av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): To stolheiser svevde drøyt ti meter over bakken da den ene plutselig løsnet og raste omlag 30 meter bakover inn i den andre. Isabell Hansen (17) ble slengt ut og ned på bakken.

Ulykken skjedde ved 11.30-tida i går og det var omlag 30 mennesker i stolheisen da den kollapset. Politiet i Kiruna opplyser at 17-årige Isabell Hansen døde på stedet. Tre svenske gutter ble skadet.

Isabell satt i stolen sammen med kameraten Aléx Nildén (16). Til svenske Aftonbladet.se forteller han om marerittet.

- Jeg ser hvordan stolen foran nærmer seg oss. Isabell skrek, men jeg var i sjokk og satt helt stille. Jeg tenkte bare: Nå kommer det til å gjøre vondt, forteller han fra sykesengen på sykehuset i Gällivare.

Aléx forsøkte å bremse sammenstøtet ved å strekke ut sin høyre for å ta i mot stolen som kom mot dem i voldsom fart. Men sammenstøtet ble kraftig, og han besvimte, skriver Aftonbladet.se.

- Da jeg våknet opp, har min venninne ved siden av meg falt ut, og jeg satt ensom igjen der oppe. Jeg skrek så høyt jeg kunne. Jeg hadde så fryktelig vondt, sier han til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer