Isabella (41) forsvant på bryllupsreise. Nå er ektemannen drapsdømt

Ingen har noen gang funnet henne. Tidligere denne måneden ble hun erklært død.

LETEAKSJON: Leteaksjonen etter Isabella Hellmann (41) pågikk i ukesvis. Nå er mannen hennes, Lewis Bennett, siktet for drapet. Foto: Kystvakta i Cuba
LETEAKSJON: Leteaksjonen etter Isabella Hellmann (41) pågikk i ukesvis. Nå er mannen hennes, Lewis Bennett, siktet for drapet. Foto: Kystvakta i Cuba Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nygifte Isabella Hellmann (41) og Lewis Bennett (40) var på en forsinket bryllupsreise langs Cuba-kysten våren 2017, da katamaranen deres sank, bare noen måneder etter at dere første datter kom til verden.

Bennett ble hentet opp fra en livbåt, men til tross for omfattende leteaksjoner, har ingen funnet spor av Hellmann.

Den mystiske forsvinningen utviklet seg til et usannsynlig drama om smugling av gull- og sølvmynter verdt hundretusener. Nå er Bennett dømt til åtte års fengsel for drapet på kona, melder BBC.

«Uvanlig tung» ryggsekk

Ifølge ektemannens opprinnelige forklaring sto Hellmann ved roret mens de passerte Bahamas siste gang han så henne. Han gikk ned i båten for å sove, før han våknet av et brak noen timer seinere.

Han antok at katamaranen de befant seg på måtte ha truffet noe i vannet, og at kona hadde falt over bord. Etter å ha speidet etter henne en stund, hoppet han ut i en livbåt og sendte ut nødsignal. To timer seinere ble han reddet av et helikopter.

I nesten et år trodde etterforskerne på Bennetts forklaring om at katamaranen hadde truffet et uidentifiserbart objekt, men i februar i fjor ble han pågrepet og siktet for drapet på kona.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer