Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

ISAF ber om flere soldater

Behov for 10.000-15.000 flere soldater i de sørlige delene av Afghanistan, mener ISAF.

NORSKE: Deler av den NATO-ledede ISAF-styrken består av norske soldater. Foto: Forsvaret / PRT Meymaneh / SCANPIX
NORSKE: Deler av den NATO-ledede ISAF-styrken består av norske soldater. Foto: Forsvaret / PRT Meymaneh / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Det er behov for 10.000-15.000 flere soldater i de sørlige delene av Afghanistan, sier generalmajor Mart de Kruif i den NATO-ledede ISAF-styrken.

De utenlandske styrkene i Afghanistan kommer på offensiven etter at USA sendte flere soldater dit tidligere i år, men enda flere soldater må sendes til området om krigen skal vinnes, sier generalmajoren.

- Vi trenger minst to nye brigader, det vil si mellom 10.000 og 15.000 soldater, i region sør, sier Mart de Kruif, som i dag leder en styrke på nærmere 40.000 ISAF-soldater i området.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling