Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Isbjørnen i Møre og Romsdal viste seg å være hval

Det sensasjonelle funnet av det man trodde var et isbjørnkadaver i Fosnavåg i Møre og Romsdal, viste seg å ikke være så sensasjonelt likevel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Nils Djupvik som er formann på anlegg og drift i Herøy kommune bekrefter ovenfor NRK at det ikke er noen død isbjørn, men en hval som dukket opp i sjøen i Herøy.

- Vi tar det humoristisk. Det var nesten en for god nyhet til at det kunne stemme. Det så ut som en isbjørn da den lå i sjøen. Vi fikk bekreftet at dersom den ligger i sjøen lenge nok kan det se ut som pels, sier Djupvik. (NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling