Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Isbjørnunger sporløst forsvunnet fra dyreparken

Har moren spist dem?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To isbjørnunger som skulle ta opp arven etter hele Tysklands Knut, har brått og sporløst forsvunnet fra hulen sin i dyrehagen i sørtyske Nürnberg. Dyrevokterne frykter at isbjørnmoren har spist ungene.

Da en av vokterne mandag sjekket innhegningen der isbjørnen Vilma og de to ungene holdt til, fant han ingen spor av de to. Dyrehagens sjef Dag Encke sier at hvis unger er syke eller svekket på annet vis, skjer det ganske ofte at moren dreper dem.

Encke håper nå at en annen av dyrehagens isbjørner - Vera - ikke skal ta livet av ungene hun nylig satte til verden. Knut, som bor i dyrehagen i Berlin, ble avvist av moren, men han overlevde takket være kjærlig stell fra en dyrepasser.

(NTB)

HÅPER PÅ VERA: Nürnberg Zoo håper nå at en annen av dyrehagens isbjørner - Vera - ikke skal ta livet av ungene hun nylig satte til verden. Knut, som bor i dyrehagen i Berlin, ble avvist av moren, men han overlevde takket være kjærlig stell fra en dyrepasser. Foto: AP/Scanpix
HÅPER PÅ VERA: Nürnberg Zoo håper nå at en annen av dyrehagens isbjørner - Vera - ikke skal ta livet av ungene hun nylig satte til verden. Knut, som bor i dyrehagen i Berlin, ble avvist av moren, men han overlevde takket være kjærlig stell fra en dyrepasser. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media