Ga sine «ja» på landsdekkende radio:

Iselin og Kjetil giftet seg live på radio på alle hjerters dag

Mandag fikk de vite at de skulle gifte seg. Onsdag morgen stod Iselin Næss og Kjetil Berntsen i brudekjole og smoking i studio, klare for å gifte seg.

GRÅT LIKE MYE SOM I ET NORMALT BRYLLUP: Kristine Emilie Høibak-Opsahl, venninnen til bruden, meldte paret på konseptet "gifteklar". Høibak-Opsahl sa at hun gråt like mye som i et normalt bryllup.
GRÅT LIKE MYE SOM I ET NORMALT BRYLLUP: Kristine Emilie Høibak-Opsahl, venninnen til bruden, meldte paret på konseptet "gifteklar". Høibak-Opsahl sa at hun gråt like mye som i et normalt bryllup. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det var full jubel i studio etter at de nygifte innledet ekteskapet med et kyss, omringet av venner og familie. Onsdag morgen rundt klokka 08:45 ga turtelduene hverandre sine «ja».

Både familie og venner møtte opp for å feire den store dagen, som kom på noe kort varsel. På mandag ble bruden, Iselin Næss, oppringt og fortalt at hun og forloveden, Kjetil Berntsen, skulle gifte seg i dag, onsdag.

De to ble påmeldt av venninne Kristine Emilie Høibak-Opsahl. Høibak-Opsahl hørte utlysningen fra P5 og Human-Etisk forbund. Da bare måtte hun melde dem på.

Etter en fire år lang forlovelse, mente Høibak-Opsahl at de måtte få ut fingeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer