Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Isolasjon

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  •  I Gaza foregår det nå en underskriftskampanje mot nedleggelsen av det norske representasjonskontoret. Kampanjekoordinator Emad al-Rozzi sier til Klassekampen at palestinerne har praktiske problemer med å få overrakt underskriftene til det norske representasjonskontoret i Al-Ram på Vestbredden. Årsaken er at de ikke får reise ut av Gaza. Og det er nettopp denne mangelen på bevegelsesfrihet for palestinerne som gjør nedleggelsen så alvorlig.
  •  Gaza-kontoret ble opprettet i 1993 og bevart da hovedkontoret ble lagt til Vestbredden. Før jul ble kontoret i Gaza stengt, angivelig av økonomiske grunner. Senterpartiets Åslaug Haga reagerte med en gang og mener det er et dårlig politisk signal. Nedleggelsen bærer bud om lavere interesse for det som skjer i Gaza og i de palestinske områdene for øvrig. Israel har lovet å trekke seg ut av Gaza, men palestinerne trenger uavhengige vitner på stedet. Som for eksempel Norge.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media