Donald Trump:

«Isolert» og «sint»

Avtroppende president Donald Trump skal være isolert og sint på medhjelpere som ikke forsvarte han da han ble stilt for riksrett for andre gang, ifølge Washington Post.

STEMMER FOR: Kommentator Marie Simonsen om de republikanske kongressmedlemmene som stemte for riksrettssak. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mens Representantenes hus i Kongressen vedtok å stille avtroppende president Donald Trump for riksrett, skal presidenten ha fulgt avstemningen fra Det ovale kontor.

Nå avslører The Washington Post hva Trump skal ha gjort samtidig som han ble stilt for riksrett, og hvordan presidenten angivelig skal ha det i disse dager.

- Han er sint på at hans allierte ikke har skaffet et mer kraftfullt forsvar etter at mobben stormet Capitol i forrige uke, skal rådgivere og medarbeidere ha uttalt om Trump, ifølge avisa.

Trump skal også være «rasende» på visepresidenten sin, Mike Pence, etter at han gikk imot presidenten ved å godkjenne valgresultatet. Ifølge avisa skal også Trumps forhold til sin personlige advokat, Rudy Giuliani, ha begynt å slå sprekker.

Trump skal ikke være fornøyd med innsatsen til Giuliani for å endre valgresultatet, og har angivelig nektet å betale de 20 000 dollarene han skylder i juridiske kostnader.

- Synes synd på seg selv

Ifølge NBC News var presidenten på kontoret sitt da han ble vitne til at ti republikanere gikk imot ham og stemte for å stille ham for riksrett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer