Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Israel: - En tragedie

Israels utenriksminister Tzipi Livni beklager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Israels utenriksminister Tzipi Livni beklager av sivile palestinere er drept i et israelsk angrep og sier det er en tragedie.

- Israel gjør alt for å unngå å ramme uskyldige sivile innbyggere under operasjoner. Dessverre skjer det av og til tragedier. Vi beklager, sa Livni i en kunngjøring.

Hun refererte til de 18 menneskene som ble drept i byen Beit Hanoun på Gazastripen i morges. Ifølge palestinske kilder ble ofrene truffet av israelsk granatild. Alle skal ha vært sivile.

En israelsk tjenestemann sier at militæroperasjonene på Gazastripen kommer til å fortsette til tross for hendelsen i Beit Hanoun:

- Det som skjedde i Beit Hanoun var en tragedie, men den israelske hæren vil fortsette sine operasjoner mot rakettangrep, våpensmugling og for å få frigitt Gilad Shalit, sier en tjenestemann ved statsministerens kontor. Den israelske korporalen ble kidnappet av palestinere 25. juni.

Tidligere onsdag sa forsvarsminister Amir Peretz at han hadde gitt hæren ordre om å stanse angrepene på Gazastripen mens angrepet i Beit Hanoun granskes.

(NTB)

Hele Norges coronakart