Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Israel bombet flyktningeleir

To personer skal ha blitt såret på Gazastripen i morgentimene.

GJENTATT MÅL: Flyktningeleiren Nuseirat har flere ganger vært mål for israelske angrep. Her plukker en palestinsk politimann opp delene av en israelsk granat etter et tidligere angrep. Arkivfoto: AP Photo
GJENTATT MÅL: Flyktningeleiren Nuseirat har flere ganger vært mål for israelske angrep. Her plukker en palestinsk politimann opp delene av en israelsk granat etter et tidligere angrep. Arkivfoto: AP Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To personer skal ha blitt såret i israelske flyangrep på Gazastripen tidlig søndag morgen.

Et av angrepene var rettet mot mål i flyktningleiren Nuseirat. Det var her to mennesker ble såret, ifølge nødtjenestene i det palestinske området.

En talsperson for den israelske hæren sier angrepene var rettet mot et verksted hvor det lages våpen, og et sted som knyttes til den islamistiske Hamas-bevegelsen, som har makten på Gazastripen.

Situasjonen i området har vært spent den siste tiden. Det har vært flere israelske flyangrep inne på Gazastripen og palestinske rakettangrep mot mål sør i Israel.
(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!