Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Israel forberedt på angrep

Israel har utplassert anti-luftskyts, blant annet amerikanske patriot-raketter, for å slå tilbake et mulig irakisk angrep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Samtidig forsikret statsminister Benjamin Netanyahu at Israel vil slå tilbake, dersom Irak angriper Israel etter det britisk-amerikanske rakettangrepet mot Bagdad.

Men han la til at sjansene for et slikt angrep var «nær null», og at Israel ikke hadde noen intensjon om å bli innblandet i konflikten.

Grensen mellom Jordan og Irak var åpen for normal trafikk torsdag. Men en sentral embetsmann opplyste at flyktninger fra Irak ikke ville slippe inn i Jordan. Under golfkrigen i 1991 strømmet flere hundre tusen flyktninger fra Irak inn i Jordan.

(NTB-AFP-Reuters)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling