Gisselkrisen: Kidnappingen av korporal Gilad Shalit (20)  utløste israelske angrep på Gaza og er en årsak til den pågående militære invasjonen. Dette er det siste bildet som ble tatt av Gilad Shalit før han ble tatt til fange av væpnede palestinske grupper rett utenfor Gaza 25. juni i år. 
Foto: Privat
Gisselkrisen: Kidnappingen av korporal Gilad Shalit (20) utløste israelske angrep på Gaza og er en årsak til den pågående militære invasjonen. Dette er det siste bildet som ble tatt av Gilad Shalit før han ble tatt til fange av væpnede palestinske grupper rett utenfor Gaza 25. juni i år. Foto: PrivatVis mer

Israel gjør seg klar til fangeutveksling

Det israelske militæret har sperret av områder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det israelske militæret har sperret av områder hvor fangeutvekslingen skal finne sted tirsdag, ifølge det israelske militæret.

Militæret har stengt av området rundt fengselet Ketziot, hvor mange av fangene som skal løslates i utvekslingen oppholder seg.

Grenseovergangen Kerem Shalom til Egypt er blitt erklært «lukket militærsone», og andre grenseoverganger er også blitt stengt.

Alt skal nå være klart for at de første 477 palestinerne blir løslatt i bytte mot den 25 år gamle israelske soldaten Gilad Shalit tirsdag.

Løslatelsene skjer i to runder, og de siste 550 skal løslates i løpet av de to neste månedene.

(NTB)